De praktijk

Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team en werken op basis van de meest recente opvattingen en richtlijnen. Niet alleen wat betreft de tandheelkundige zorg, maar ook qua inrichting en organisatie van onze praktijk houden wij de vinger aan de pols. Denk aan de maatregelen die wij nemen voor infectiepreventie, het onderhoud van onze röntgenapparatuur en onze milieumaatregelen. Wij dragen zorg voor een goede kwaliteit van ons werk door regelmatig intercollegiaal overleg en het volgen van bij- en nascholingscursussen. In de praktijk hanteren we het beoordelingsschema zoals dat is ontwikkeld door onze beroepsorganisatie KNMT.

Omdat de moderne tandheelkunde veel verschillende specialismen en differentiaties omvat, werken wij in een team waarbinnen we de gehele tandheelkunde op een hoog niveau kunnen aanbieden. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk.

Persoonlijke aandacht en een goed georganiseerde werkomgeving zorgen ervoor dat iedere patiënt zich welkom en thuis voelt binnen onze praktijk. In deze snel veranderende wereld gaan wij altijd voor het beste. Wij passen onze behandelingen aan naar de nieuwst bewezen inzichten. Ook blijven we investeren in kennis en volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet.

Een goed verloop van de behandeling is, naast het technische aspect, afhankelijk van een uitstekend contact tussen patiënt en tandarts. We staan daarom dicht bij onze patiënten en we investeren veel in persoonlijke aandacht, open communicatie en uitstekende service.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.